Ville ikke byttet Lukaku med Kane

145

Ville ikke byttet Lukaku med Kane

Everton-manager Roberto Martinez sier han aldri ville byttet ut Romelu Lukaku med Harry Kane.

Everton tar i mot Tottenham til kamp på søndag og en av duellene i kampen er spissduellen mellom Evertons Romelu Lukaku og Tottenhams Harry Kane.

De har begge scoret bra med mål denne sesongen, selv om Kane kom litt seint i gang. Everton-manager Martinez sier i forkant av kampen at han beundrer Harry Kane, men at han aldri ville byttet han for sin egen Lukaku.

– Jeg ville ikke byttet ut «Rom» med noen som helst, sier Martinez. (fourfourtwo)

- Annonse -

– Han har vært konsekvent bra siden 1.januar i fjor.

– Andre spillere har kanskje formdupper og store store formtopper, men fra i januar i fjor la han seg på et perfekt nivå. Han er ikke bare god akkurat for øyeblikket. Han har vært god i 12 måneder nå, sier Martinez om toppscoreren sin.

Lukaku har også scoret mest mål i Premier League denne sesongen med 15, likt med Leicesters Jamie Vardy. Harry Kane på sin side har 11.

– Harry har mye kraft og fart, og det gjør han til en veldig mobil spiss. Ofte får du ikke begge deler. Du får enten bevegeligheten, eller så får du en målscorer, forteller Martinez.

Han mener både Lukaku og Kane er av typen som også bidrar dypere i banen i tillegg til å score mål, og han er meget fornøyd med å ha det han kaller en sjelden type spiss, i stallen sin.

Kampen mellom Everton og Tottenham spilles søndag 3.januar. Den ser du på TV2 Sport Premium fra klokka 17.00

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -