Cocu forlenger kontrakten med PSV

491

Philip Cocu vil fortsette som PSV-trener fram til sommeren 2019, etter at han mandag signerte ny kontrakt med den nederlandske storklubben.

45-åringens kontrakt skulle gå ut sommeren 2017, men er altså forlenget med to sesonger. Mange PSV-fans har fryktet at Cocu ville forlate klubben med tanke på at han har vært linket til klubber i Premier League, blant annet Swansea.

«Vi er inne på en fin vei nå, en vei med flott utsikt. Men det er mer som kommer, det er derfor jeg vil fortsette. Vi skal fokusere på å utvikle egne spillere, men også supplere med erfarne spillere utenfra,» sier Cocu til klubbens egne netttsider.

Cocu tok over PSV i 2013 og forrige sesong ble de ligamestere. I høst har han kvalifisert laget til 8-delsfinale i Champions League der de skal møte Atletico Madrid, og de ligger bare to poeng bak serieleder Ajax i serien.

- Annonse -

Philip Cocu var en legende som spiller i PSV i to perioder, i mellomtiden spilte han for Barcelona i flere år. Han har godt over 100 landskamper for Nederland og var en sentral brikke da PSV tok seg helt til semifinalen i Champions League i 2005 med to scoringer i returkampen. Da var PSV rett og slett uheldige som tapte semifinalen mot AC Milan på bortemål, etter 0-2 i Italia og 3-1 på hjemmebane i returkampen.

Noen uker etterpå tapte Milan en av tidenes mest dramtiske Champions League-finaler mot Liverpool, da de ledet 3-0 til pause.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -