Connor Wickham bytter klubbadresse

119

Connor Wickham bytter klubbadresse

Connor Wickham forlater Sunderland og er klar for Crystal Palace.

22-åringen som har vært en del av Sunderland de siste fire årene, bytter nå klubbadresse. Crystal Palace melder på sin hjemmeside at spissen som har skåret 18 mål over de to siste sesongene, er klar for London-klubben på en femårskontrakt.

Connor Wickham ble spådd en lysende fremtid. I en alder av 16 år ble han Ipswichs yngste spiller i Championschip, men utviklingen har stoppet litt for den 22-år gamle angripen som de siste sesongen har tilbrakt tiden i Championchip klubbene Sheffield Wednesday og Leeds. Nå håper han å få fart på karrieren under Alan Pardew som manager.

– Jeg følte jeg trengte en ny start. Jeg har hatt fire år oppe i nord og det vært litt stopp-start. Nå har jeg kommet hjem og kan slå meg ned og se min familie oftere. Forhåpentligvis kan jeg nå la fotballen snakke sa en meget blid herremann til Crystal Palace sine hjemmesider.

- Annonse -

Overgangsummen er enda ukjent, men ifølge Sky Sports må The Eagles måtte punge ut med litt over ni millioner pund avhengig av bonuser for Wickhams tjenester.

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -