Conte tordnet imot Inters overgangsmarked

277
Antonio Conte. Bilde - Flickr - Nazionale Calcio

Mens laget forberedrer seg for den profitable International Champions Cup turnéen uttaler Antonio Conte seg om klubbens overganger. Og han er svært misfornøyd allerede.
«Vi startet med stor entusiasme og vilje. Dessverre har vi kommet i noen vesentlige vansker – sa treneren – Ærlig talt har vi kommet litt på bakfoten. Det er på tide å skynde oss spesielt for vi ikke har solgt én eneste spiller ennå».

Icardi og Radja ut, men hvem inn?

Conte holder ingenting tilbake:
«Jeg forventet mer og, selv om jeg skjønner markedet har sine egen rytme, det er viktig at vi jobber som vi har planlagt – påstod han – Jeg trenger tid for å skape laget og jeg vil ha spillerne til min rådighet så snart som mulig. Klubben har store ambisjoner? Det gjor vi alle, men handling sier mer enn ord».

Sjefen vet hva han vil. Og hvem han ikke vil.
«Troppen bør reduseres for vi må skape en ekte gruppe – påstod han – Icardi er ute av vårt prosjekt: klubben har allerede gjort det tydelig nok. Det samme gjelder Nainggolan. At han er med i ICC betyr jo ingenting. Perisic skal også vurderes i en ny posisjon [som vingback] for å finne ut hvis han kan spille der. Ellers skal vi lete etter noen annen. Lukaku? Klart liker jeg ham, men han er en Man United-spiller og vi må respektere dette».

Ny «restaurant», gamle problemer

Hvetebrødsdagene er allerede over i Inter. Conte har aldri holdt kjeft da ting ikke hadde fallet i sin smak og dette kan fort eskalere. Spesielt for Inter-supporterne ikke har glemt at han er en Juventus-legende.
Apropos Juventus… Conte var like sinna i sommer 2014 da han trakk seg fra jobben med Den Gamle Dame akkurat for han var misfornøyd med overgangene.
«Man kan ikke forvente å betale 10 euro for å spise i en 100-euro restaurant» var metaforen han brukte for å forklare hva han trodde var feil med Juventus’ strategi på markedet.
Inter sin kinesiske restaurant ser like billig og lite tiltrekkende ut i øyeblikket. Kanskje ikke det Conte hadde håpet på.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -