Cristiano Ronaldo har testet positivt for corona

423
Cristiano Ronaldo. Bilde: Анна Нэсси, Wikimedia.

Portugal- og Juventus-stjernen Cristiano Ronaldo har avlagt en positiv coronatest. Dette kunngjør Portugals fotballforbund.

I en pressemelding opplyser forbundet om at Ronaldo ikke har noen symptomer. På grunn av den positive testen vil 35-åringen ikke være med når Portugal møter Sverige i Nations League på onsdag.

Etter Ronaldos positive test har alle portugisiske spillere blitt testet. Alle øvrige tester har vært negative. Dermed skal kampen mot Sverige gå som planlagt, og portugiserne trener som vanlig. Ronaldo selv har nå begitt seg i isolasjon.

Forrige uke ble det kjent at Ronaldo og flere Juventus-lagkamerater hadde brudd isolasjonen som troppen hadde fått pålagt. To medlemmer av klubbens støtteapparat hadde testet positivt for corona, og troppen ble derfor isolert fra omverden fra lørdag til onsdag forrige uke. Ronaldo, Paulo Dybala, Juan Cuadrado, Danilo og Rodrigo Bentancur hadde forlatt lagets hotell og sluttet seg til sine landslagstropper før isolasjonen hadde blitt opphevet.

- Annonse -

På grunn av den positive coronatesten, er det tvilsomt om Ronaldo rekker Juventus’ kamp i Serie A mot Crotone førstkommende lørdag.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -