Avis: Woodward klar til å si opp Solskjær om resultatene ikke blir bedre

533

Ole Gunnar Solskjær. Bilde: Tor Atle Kleven, Wikimedia.

Ole Gunnar Solskjærs jobb i Manchester United kan henge i en tynn tråd. Den engelske avisen Daily Mirror beretter at United-sjefen Ed Woodward ikke vil nøle å gi Solskjær sparken om resultatene ikke bedrer seg.

Manchester United har startet svakt denne sesongen. Laget tapte mot både Crystal Palace og Tottenham, og klarte kun en heldig seier lot Brighton. Forrige sesong havnet United på tredjeplassen og nådde semifinalen i både cupen, ligacupen og Europa League.

Ifølge avisen Daily Mirror skal Ed Woodward være villig til å si opp Solskjær om resultatene ikke bedrer seg. Woodwards mening skal henge sammen med at Mauricio Pochettino fortsatt er ledig. United-sjefen skal være en stor beundrer av den tidligere Tottenham-manageren.

- Annonse -

Les også: Kjetil Knudsen blir nevnt som en mulig arvtager etter Solbakken i FC København

Pochettino fikk sparken i Tottenham i november 2019. Siden da har han vært uten jobb. Argentineren skal ha takket nei til flere tilbud, og skal vente på det rette tilbudet. Pochettino har tidligere uttalt at han trives i England og ønsker å jobbe i Premier League.

Solskjærs kontrakt varer ut 2021/22-sesongen. 47-åringen ser ut til å måtte snu trenden snart om arbeidsforholdet ikke skal avsluttes før det. Uniteds neste fem offisielle kamper er mot Newcastle og PSG borte, Og Chelsea, Leipzig og Arsenal hjemme.

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -