Kjetil Knutsen blir nevnt som en mulig arvtager etter Solbakken i FC København

1294
Kjetil Knutsen. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

Det ble tidligere i dag kjent at Ståle Solbakken har fått sparken som FC København-trener. Spekulasjonene om hvem skal overta sjefsjobben i den danske hovedstad har allerede startet, og på listen dukker blant annet Kjetil Knutsen opp.

Det danske Tipsbladet lanserer 5 kandidater til jobben som ny trener i FC København.

Les også: Ståle Solbakken er ferdig i FC København

Kjetil Knutsen har hatt stor suksess i Bodø/Glimt over flere sesonger og ligger an til å ta seriegull i år. Det er derfor kanskje ikke så rart at bergenseren havner på denne eksklusive listen over kandidater. Tipsbladet legger vekt på at FC København stort sett har hatt utenlandske trenere de siste 20 årene og at Knutsen kan følge etter Solbakken. De tror dog ikke på at han er aktuell før etter at den norske sesongen er avsluttet. Det skal mye til for at Knutsen forlater Bodø/Glimt før det matematisk ikke er mulig å innhente nordlendingene i kampen om tittelen i Eliteserien.

- Annonse -

De andre 4 kandidatene som blir nevnt er:

Hjalte Bo Nørregaard, 39 år. Tar over midlertidig etter Solbakken og dersom dansken får umiddelbar suksess så kan det være at jobben blir permanent.

Bo Svensson, 41 år. Trener i FC Liefering. Svensken har tidligere vært i FC København. Tipsbladet påpeker at han har hatt suksess i den østeriske klubben på nivå to.

David Nielsen, 43 år. Trener i AGF. Nielsen har også en fortid i FC København. Han har stabilisert AGF i toppen av Superligaen.

Christian Poulsen, 40 år. Assistenttrener i Ajax. Poulsen fikk sitt gjennombrudd som spiller i FC København og er nå fersk assistent i Ajax.

Tror du Kjetil Knutsen blir ny trener i FC København?

Fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -