Dagen derpå – vil Karius komme seg på banen igjen?

292

Årets Champions League finale ble preget av tabber, skader og et fantastisk mål. Mesteparten av kommentarene i dagens aviser handler om tabbene til Liverpool-keeper Loris Karius. De var så store at de vil gå inn i historiebøkene.

Karius tok på seg all skyld for tapet og unnskyldte seg med tårer i øynene til alle fans og medspillere. Stakkars gutt – spørsmålet er om han vil klare å reise seg etter dette? Vil Liverpool noen gang kunne stole på han igjen? Mest sannsynlig blir det kjøpt inn en ny sisteskanse hos de helrøde før neste sesong.

Alle kan vel tenke seg hvor tungt Karius har det akkurat nå. Når man har kjempet seg frem til å spille den ultimate finalen i verdens største klubbturnering, og være den som ødelegger for alle. Han kan ikke skylde på dårlig forsvar, dommerfeil eller noe som helst. Alt var hans feil! Han kommer nok til å slite en lang stund mentalt. Han trenger all den støtte som kan oppdrives av lagkamerater, støtteapparat, venner og familie. Dette er brutalt for en ung mann.

Før kampen var det mye fokus på duellen mellom Salah og Ronaldo. Ronaldo var veldig anonym, og gjorde svært lite ut av seg. Salah ble brutalt tatt ut av kampen av kaptein Ramos som skal ha for at han gjør alt for at Real Madrid skal vinne fotbalkamper. Mange hevder at det var med hensikt. Det får vi aldri vite, men det er ikke usannsynlig. Ramos vet hva han gjør når han låser Salahs arm i fallet. Ramos ønsker Salah god bedring på sosiale medier i dag i kjent katolsk ånd – ber man om tilgivelse på søndag, så er alt ok. Forkastelig og ekkelt.

- Annonse -

Salah gikk gråtende av banen med det som trolig var en skulder ut av ledd. Vi får håpe for Salah og Egypt at skaden ikke er verre enn at han rekker VM.

Vi skal skryte av Gareth Bale for hans bidrag når han ble byttet inn for Isco etter en times spill. Brassesparket som sendte Real i føringen var av høyeste klasse. Et innlegg fra Marcelo og et perfekt utført brassespark som Karius definitivt ikke kan lastes for. Gareth Bale sier i intervjuet etter kampen at han ikke er fornøyd med spilletiden han har fått denne sesongen og skal vurdere fremtiden sammen med sin agent i nær fremtid. Også Ronaoldo hintet i et intervju etter kampen om at han skal vurdere fremtiden og at fansen skal få beskjed snart.

Vi gratulerer Real Madrid med den tredje seieren i Champions League på rad. En formidabel prestasjon, selv om denne kampen vil bli husket for en del andre ting.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -