Russiske fotballsupportere lover blodbad

339

Russiske fotballsupportere «hooligans» er i treningsleir hvor dem øver seg på å sloss i forkant av VM i Russland. Noe som gjør at russiske myndighetene er i full beredskap, og mobiliserer som aldri før.

Under årets Fotball-VM kan vi få samme scenario som under Fotball-EM i Frankrike. Hvor vi ble vitne til voldelig sammenstøt mellom Russiske og Engelske fotballsupportere. Hvor de er forventet at det skal forekomme i de to russiske byene St. Petersburg eller i Nizjnij Novgorod i juni, sier Natalia Yudina Ifølge nrk.no.

Skal være på treningsleir

Under fotball-EM i Frankrike i 2016 la tilreisende russiske fotballsupportere en mørk skygge over mesterskapet, som skulle være kos og hygge for alle som liker fotball. Hvor det gikk hardt utover engelske supportere, etter å ha blitt angrepet av rundt 150 russiske fotballsupportere. Nå har dem på nytt varslet ett nytt blodbad under VM på hjemmebane.

– Vi vet om ulike treningsleirer i russiske skoger der de trener på kampsport og på hvordan de skal angripe andre mennesker. Disse leirene er spesielt populære sør i Russland, i Rostov og Krasnodar-regionen, sier Yudina.

- Annonse -

– Leirene er ikke bare for fotballfans. Også andre militære grupper er med og trener på voldelige handlinger, sier Yudina videre til NRK.

Russiske myndigheter på vakt

Myndighetene kan neppe være interessert i samme opptøyer som vi var vitne til i Frankrike. Og er i fullt beredskap foran VM. Hvor dem ikke kan ønske at sine egne supportere skal slåss, og drepe andre supportere i løpet av deres egen VM i Fotball. Derfor har myndighetene rustet opp skikkelig i forkant av sommerens største begivenhet. De vil slå ned på alt som handler om vold og stoppe diverse opptøyer.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -