VM 2018: Krisemøte i det Tyske-laget før kampen mot Sverige

325

Tysklands pressekonferansen ble kraftig forsinket, etter krisemøtet i den tyske VM-leiren.

De regjerende verdensmestrene Tysklands pressekonferanse skulle opprinnelig starte 11:30 norsk tid, men ble forsinket kraftig etter at det har vært «Krisemøtet,» i det Tyske-laget.  Tyskland gikk på et smell mot Mexico, og det har fått konsekvenser. I dag startet dagen med et krisemøtet i den Tyske VM-leieren.

Rundt femti journalister og fotografer var på plass ved det tyske mediasenteret Vatutinki i Moskva. 45 minutter forsinket kom Tysklands pressesjef og lagkapteinen Manuel Neuer til Pressekonferansen. 

– Vi må starte med å be om unnskyldning, for at vi kommer så forsinket. Manuel Neuer vil fortelle hvorfor vi er så forsinket.

Lover et forbedret Tyskland mot Sverige

- Annonse -

 – Jeg beklager igjen at vi er forsinket, men vi hadde et «krisemøtet» i laget. Vi følte at vi måtte undersøke oss selv, sa han og fortsatte:

– Vi må finne oss selv igjen og komme på riktig spor. Vi kan sikkert snakke om tapet, men vi lover at vi skal vise Sverige at vi er bedre enn det vi viste sist.

Neuer sa også at laget er fylt med rutinerte spillere, men det ble en uvanlig kveld.

– Har jeg/vi vilje til å gi alt? Det er spørsmålet vi må stille oss selv.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -