Liverpool forbereder seg på et liv etter Klopp

538
Jürgen Klopp. Svært interessert i å sikre seg Ben White. Foto: Kevin Walsh, Flickr.com

Liverpool har ikke imponert denne sesongen i Premier League, men det er allikevel ingenting som tilsier at Jürgen Klopp ikke sitter trygt i managerstolen.

Men det er en ny fare som lurer der fremme. Joachim Löw har styrt Tyskland med jernhånd de siste 15 årene, men den siste tids resultater har ikke vært tilfredsstillende for et kravstort tysk publikum.

Nå melder den engelske avisen The Mirror at det tyske fotballforbundet sonderer markedet og at Jürgen Klopp naturligvis står høyt på ønskelisten. Löw skal lede Tyskland under sommerens EM og sitter kontrakten ut, som går ut etter Qatar VM 2022. Men fotball er ferskvare og svake resultater under sommerens EM kan medføre at Löw vil blir erstattet.

Les også: Dette tenker Real Madrid om utlånet av Ødegaard

- Annonse -

Det er ingen som vet hva Klopp tenker om den tyske landslagsjobben, men man kan tenke seg til at dette er en svært fristende jobb for tyskeren på et eller annet tidspunkt.

Steven Gerrard. Er denne mannen på vei tilbake til Anfield? Foto: Wikimedia Commons

Liverpool sitter ikke stille i båten og de har begynt å forberede seg på et liv etter Klopp. Klubblegenden Steven Gerrard står høyt på ønskelisten over arvtager etter Klopp. Gerrard har gjort sine saker svært bra i skotske Glasgow Rangers hvor det går mot ligatittel. Liverpool-eier John W.Henry og styreformann Tom Werner overvåker Gerrards jobb med Rangers tett og de er sikre på at klubblegenden er voksen nok for oppgaven på Anfield.

Les også: Tidligere Eliteserie-spiller har signert for Arendal

Steven Gerrard gjorde sine saker veldig bra som akademitrener etter at han la skoene på hylla i 2016 og Liverpool er veldig sikre på at han er tålmodig og ikke hopper på et tilbud fra en annen Premier League-klubb.

Tror du Gerrard er mannen som tar over etter Jürgen Klopp?

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -