Slik sender NRK og TV2 Fotball-VM

384

Fotball-VM i Russland nærmer seg med stormskritt, og nå har NRK og TV2 blitt enig om kampfordelingen.

NRK får æren med å ha åpningskampen mellom vertsnasjonen Russland og Saudi-Arabia. Finalen er det NRK som skal sende, mens TV2 har fått begge semifinalene. NRK og TV2 skal også i dette mesterskapet dele på rettighetene,som starter 14. juni – 15. juli. Nå har de to kanalene blitt enig om hvilken av de 64 kampene som skal sendes. Etter  EM i Frankrike og VM i Brasil, hvor dem høstet mye ros fra det norske folket. I år skal de to-kanalene fortsette å dele på et felle studio på kontraskjæret.

– Vi har et godt og fruktbart samarbeid med TV 2, og publikum har gitt oss god respons de to andre mesterskapene vi har hatt sammen. Vi har fordelt VM-godbitene mellom oss, og publikum kommer til å få en herlig VM-sommer fra både oss og TV 2. Vi gleder oss stort til avspark, og ikke minst til å til å formidle selve VM-finalen til det norske folk, sier sportsredaktør Egil Sundvor til NRK.no

– Dette er det fjerde store fotballmesterskapet vi deler med NRK og samspillet fungerer bedre for hver gang. Når Norges to største sportsredaksjoner sammen jobber for å skape de beste opplevelsene, så vil dette vært et stort pluss for seerne, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2, til nrk.no

Fotball-VM på TV, radio, nett og mobil

TV 2 skal i alt sende 28 kamper på hovedkanalen TV 2 og fire kamper på TV 2 Sportskanalen. Samtlige 32 kamper vises på TV 2 Sumo.

- Annonse -

NRK skal vise 28 kamper på NRK1, to kamper på NRK2 og to kamper på NRK3. Samtlige 32 kamper vises på NRK TV. Alle kampene sendes også i NRK Sport på radio.

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -