Daniel Alves forlater trolig Barcelona

356
Barcelona tapte
Barcelona logo

Daniel Alves forlater trolig Barcelona

Barcelona-backens agent bekrefter torsdag at den 31 år gamle brassen vil forlate Barcelona til sommeren, etter å ha avslått Barcelonas kontraktstilbud.

Høyrebacken har i en årrekke vært regnet som en av verdens beste høyrebacker, også før han kom til Barcelona i 2008. Den offensive spillestilen har bidratt til mye glede for Barcelona de siste sesongene, men nå er det trolig slutt for han i Spania. Paris Saint-German og Manchester United har begge vært linket til Alves, og agenten hans bekrefter nå at han har fått et bedre tilbud fra en annen klubb enn Barcelona.

– Han ville akseptert en treårskontrakt, men betingelsen at spilleren skal spille 60 % av kampeen hver sesong hver sesong, er for meg en ettårskontrakt, ikke en treårskontrakt. Dani har et konkret tilbud på bordet for en treårskontrakt med en forlengningsmulighet på ett år, med bedre lønn og signeringsbonus. Barcelona har for øyeblikket fortalt meg at de ikke vil matche dette, og det forstår vi, sier Alves’ agent Dinorah Santana ifølge Sky Sports.

Det nevnes ikke hvilken klubb det er snakk om. Det ville heller ikke være utenkelig at dette brukes som en kort i forhandlingene om en eventuell ny kontrakt.

- Annonse -

Kilde: Sky Sports

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -