TV-kamper fra England helga 10.-13. april

241

TV-kamper fra England helga 10.-13. april

Har du lite planer i helga, så kan det være verdt å slå på TV’en og se hva TV2 kan tilby av kamper denne helga. For det er en helg fullpakket av godbiter, for enhver smak.

FREDAG:

For de fleste begynner fotballhelga på lørdag, men allerede fredag kveld finner man en liten godbit på skjermen. Championsship-oppgjøret mellom Brighton og Bournemouth er verdt å få med seg. Brighton ligger lavt plassert på tabellen, med en god luke ned til nedrykk, så de har ikke så alt for mye å spille for, men kan i praksis sikre plassen sin med seier. For Bournemouth derimot er det noe annet. De topper en rekordjevn tabell med sine 77 poeng, men de er trenger desperat poeng, for bakover er det tett. De skiller nemlig bare ett poeng ned til 3. plassen der Watford ligger og to poeng ned til 4. plassen der Middlesbrough ligger.  Norwich ligger forøvrig på andre plass med ett poeng mindre, og utenfor play-offplassene ligger Brentford med 70 poeng på 7. plass. Det er mildt sagt jevnt, og Eddie Howe sitt lag trenger sårt tre poeng.

Kampen sendes  klokka 20:45 fredag kveld. På Tv2 Sport Premium 1.

- Annonse -

LØRDAG:

Mer Championsship-fotball kan du få på lørdag. Klokka 13:15 sparkes det igang mellom Derby og Brentford, to lag som begge kjemper om både direkte opprykk og play-off til Premier League neste sesong.  Derby ligger på 5. plass med 71 poeng, mens Brentford ligger på 7. plass med sine 70 poeng. Dermed vil Brentford med seier klatre forbi Derby og inn på play-off plass. Begge lagene ligger også henholdsvis fem og seks poeng bak Norwich i kampen om direkte opprykk. Kampen anbefales på det sterkeste.

Sendes på Tv2 Sport Premium 2 klokka 13:15 lørdag.

Lørdag er det klart for Premier League, og Swansea og Everton sparker det hele igang klokka 13:45 på Liberty Stadium. Dette er to lag som kan senke skuldrene og spille fotball. Swansea ligger på en trygg 8. plass uten særlig muligheter for å klatre, mens de fortsatt har fire poeng å gå på ned til West Ham på 9. Everton har lenge vært delvis involert i nedrykksstriden, men har begynt å sanke poeng, og med sine 37 poeng kan de være relativt sikre på å beholde plassen. Det er klart, det skader ikke med noe mer sikkerhet.

Slå på TV2 Sport Premium 1 klokka 13:45 for å se denne kampen.

Klokka 16 på lørdag kan du velge mellom to kamper, enten Premier League eller Championsship. Champions League-jagende Tottenham tar imot Aston Villa som ligger dårlig an i forhold til nedrykk. Spurs har rotet bort litt poeng i det siste, som gjør at de ligger noe langt bak i kampen om Champions League, men i helga møtes de to Manchester-lagene til dyst, og her er det mulighet til å ta innpå et eller begge disse lagene. Aston Villa ligger på 16. plass med 29 poeng, og trenger flere poeng for å overleve. Flere av lagene bak har begynt å ta poeng, og Biriminghamklubben kan med tap bli liggende under streken etter denne runden.

Kampen sendes på Tv2 Sport Premium 1 klokka 16:00.

Om du ønsker å se Championsship-fotball på ettermiddagen på lørdag sender TV2 oppgjøret mellom Millwall og Watford. Watford er enda et av lagene som kjemper om opprykk på sin tredjeplass og trenger sårt poeng borte mot Millwall. Millwall på sin side ligger under streken og ser ut til å rykke ned, men har enda en mulighet til å berge plassen. Da er seier mot Watford nærmest et must. En kamp begge lag egentlig er nødt til å vinne.

Kampen sendes på Tv2 Sport Premium 2 klokka 16:00.

Om du orker enda en kamp på lørdag, så kommer det enda en godbit fra Premier League på kvelden. Nedrykkstruede Burnley tar imot Arsenal hjemme på Turf Moor. Hjemmelaget ligger under streken, men har vist seg at de kan bite fra seg, også mot de store lagene, og et formsterkt Arsenal kan få det tøft her de også.

Kampen sendes på Tv2 Sport Premium 1 klokka 18:30.

SØNDAG:

Søndag er supersøndag med to derbyer. Det begynner klokka 14:30 på Lofhus Road, der QPR tar imot serieleder Chelsea. QPR har vist bedre form den siste tiden, og trenger flere poeng for å overleve. De rotet bort en 3-2 ledelse på Villa Park i midtuka, og må plukke poeng jevnt over for å overleve mot slutten av sesongen. Chelsea leder Premier League klart, men må fortsatt sanke poeng for å vinne ligaen. Manchester United og Arsenal bak på tabellen jakter, og i neste runde møter de United, så de vil gjerne beholde pusterommet og slå London-rival QPR.

Kampen sendes på TV2 Sport Premium 1 klokka 14:30.

Så har vi kommet til helgens absolutte godbit, nemlig Manchester-derbyet mellom United og City, på Old Trafford. Det er et United-lag i kjempeform, som i det siste har feid både Tottenham og Liverpool av banen og står med fem strake seire, mot et City som har hatt en godt tak på United de siste årene, men har vist en dalende formkurve, og tapte mandag mot Crystal Palace. Noe som tilsier at de er passert av både Arsenal og United på tabellen, og vil med tap kunne kjenne pusten fra både Liverpool og Tottenham bak med tanke på Champions League-plassen. Først og fremst er dette en kamp om å sikre Champions League-spill neste sesong, for det vil vinneren mest trolig gjøre, men ingenting er avgjort, både oppover og nedover på tabellen.

Denne godbiten sendes klokka 17:00 på Tv2 Sport Premium 1.

MANDAG:

Helga er over, men vi tar med rundens siste kamp i beregningen også. Mandag tar Liverpool imot et formsvakt Newcastle på Anfield. Et oppgjør Liverpool bør og skal vinne for å kunne i det hele tatt drømme om Champions League neste sesong. Newcastle har vist elendig form den siste tida, og begge lagene tapte viktige kamper forrige helg. Liverpool sikret dog semifinale i FA-cupen onsdag da de slo Blackburn 1-0 på Ewood Park. En fin avslutning på fotballhelga mellom to tradisjonsrike klubber.

Kampen sendes mandag klokka 21:00 på Tv2 Sport Premium 1.

Kilder: nifs.no, altomfotball.no

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -