– Danmarks midtbanegeneral William Kvist reiser hjem i dag

182

William Kvist forlot i morgentimene sykehuset i Russland for å fly hjem til Danmark.

Danmarks midtbanegeneral William Kvist skrev på sin Facebook-side at han kommer hjem til Danmark for videre undersøkelse. Dermed ser det ut til at Danmark, må klare seg uten en av sine viktigste brikker resten av gruppespillet.

Kvits som i kampen mot Peru pådro seg to brukket ribben og ene lunge punkterte. Nå tar han flyet hjem til Danmark, for videre undersøkelser. Hvor dem også skal undersøke om han kan spille en rolle for landslaget under VM.

– Nu føler jeg en slags tomhet, etter at jeg har kjempet så hardt for å være klar og være med i VM, samt å, spille en rolle og ha en siste store høydepunkt med det danske landslaget. Men jeg kan trøste meg selv at jeg sto der og sang nasjonalsang med guttene, fansen på stadion og dem der hjemme, så det var flott, sier William Kvist.

- Annonse -

– VM er langt, og vi kan komme langt, så muligheten for at jeg kan spille litt, vil definitivt bli undersøkt,» sier midtbanespilleren.

Danmark landslagsjef Åge Hareide bekreftet søndag at midtbanespilleren er ferdig i VM. Han har pådratt seg ribbenskade,noe som betyr at han skal hjem.

–  Så vi har mistet en mann. Det er engstelig. Men vi må bare jobbe videre, sier Åge Hareide.

Med William Kvist ute for resten av turneringen, tyder alt på at Lasse Schöne eller Lukas Lerager vil ta plass på den defensive midtbanen til Danmark.

Ifølge Landslagsjefen Åge Hareide er det Lasse som tar over plassen som William Kvist hadde. Det kan også være en god mann, når dem skal møte Australia i neste kamp. Han er en ballspiller. Han har lite andre egenskaper enn William, som er svært defensiv, sier Hareide.

Noe som betyr at arbeidsoppgavene til Thomas Delaney på midtbanen vil bli litt annerledes i de kommende kampene. Den danske troppen består nå av 22 spiller, ettersom det ikke er mulig å hente inn en reserve, siden VM allerede er igang.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -