David Jones klar for Sheffield Wednesday

193

Championship-klubben Sheffield Wednesday har sikret seg underskriften til midtbanespilleren David Jones. 31-åringen kommer til Sheffield Wednesday fra Burnley, men overgangssummen er enda ikke kjent.

Overgangen kommer rett etter nyheten om at Burnley har signert den belgiske midtbanespilleren Steven Defour (les mer her). David Jones har de siste to sesongene spilt for «Owls» og har vært med å oppleve både nedrykk og opprykk til Premier League. Den erfarne midtbanespilleren har tidligere vært innom klubber som Manchester United, Preston, nederlandske NEC, Derby, Wolverhampton, Wigan og Blackburn.

Sheffield Wednesday endte fjorårssesongen på en 6. plass og sikret seg play-off spill til Premier League. Dessverre for klubben tapte de mot Hull City og måtte bli værende i den nest øverste divisjonen. Kanskje kan nysigneringen Jones med sin rutine og erfaring hjelpe Sheffield Wednesday til en ny sjanse denne sesongen.

Neste kamp for Sheffield Wednesday spilles i kveld klokken 20.45 borte mot Burton. Sheffield W. spilte uavgjort i serieåpningen mot Norwich, mens Burton tapte 1-2 hjemme mot Bristol City.

- Annonse -

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -