– De fortjener like mye kritkk

115

– De fortjener like mye kritkk

Manchester United-manager Louis van Gaal mener Sheffield United fortjener like mye kritikk som sitt eget lag etter den sjansefattige kampen på Old Trafford.


Manchester United har ofte blitt kritisert for få sjanser, få scoringer og kjedelig fotball denne sesongen. Den samme kritikken kom etter den sjansefattige Fa cup-kampen mot Sheffield United lørdag.

Hjemmelaget hadde bare to skudd på mål i løpet av de 96 minuttene på Old Trafford, et av de på straffen som Wayne Rooney scoret på et par minutter på overtid.

Etter kampen virket manager van Gaal oppgitt over at det bare var de som fikk kritikk, og ikke League One-laget fra Sheffield.

- Annonse -

– Vi kan forbedre oss, men hvor mange sjanser skapte Sheffield United? Ingen prater om det. Alle prater om det fantastiske forsvaret til Sheffield United, sa van Gaal til BT Sport etter kampslutt.

Manchester United-sjefen var naturligvis fornøyd med avansement i turneringen og sa at det var vanskelig å bryte ned et lag som forsvarte seg med 10 og 11 spillere.

– Du må spille raskere og bevege ballen fortere. Deretter kommer rommene, så må du se spilleren og time pasningen, forklarte han.

Han mener likevel at avansement var det aller, aller viktigste i kveld.

– Jeg sa det til guttene, det eneste som teller et at vi er videre til neste runde.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -