Tap for St-Etienne i Søderlunds debut

140

Alexander Søderlund gikk rett inn i startellveren til St. Etienne, men klarte ikke å hindre laget fra et 1-2 tap.

Alexander Søderlund startet kampen for hans nye klubb St-Etienne, som var nest sist på målet til Nolan Roux, som satt den fra straffemerket. Etter rundt halvtime spilt utlignet hjemmelaget ved Johan Audels, og det sto plutselig 1-1 som var stilling frem til 10 minutter av kampen.

Da dukket hjemmelagets islendingen  Kolbeinn Sigthórsson opp. Som hadde bare vært på banen i drøyt sju minutter da han avgjorde kampen til hjemmelagets fordel Nantes. Med tapet over Nantes ligger mesterligajagende St-Etienne på en syvende plass i Ligue 1. Fire poeng bak Monaco som innehar tredjeplassen.

Paris St. Germain leder suverent. Hvor laget er ubeseiret på 20 kamper, og leder med 20 poeng ned til Angers som er på andreplass.