Demidov klar for ny klubb

313

Vadim Demidov er klar for MLS-klubben Minnesota United. 

Vadim Demidov forlater SK Brann og Eliteserien, og tar turen til  Major League Soccer-klubben Minnesota United. Den tidligere Rosenborg-spilleren skal ha skrevet under på en kontrakt en toårsavtale med muligheten for ennå et år i MLS-klubben.

Demidov forteller at han hadde fått en positivt inntrykk av selve klubben.

– Minnesota kontaktet  min agent Bjørn Tore Kvarme i desember og viste stor interesse med en gang. Jeg snakket med sportsdirektøren og treneren og fikk et veldig godt inntrykk av begge to. Demhar vært interessert i meg lenge og visste hva jeg kunne tilføre laget, sier Demidov til Nettavisen.

- Annonse -

Spilleren hadde en rekke andre tilbud fra flere klubber rundt om i  Europa, men valget falt til slutt på den ny startet MLS-klubben Minnesota United.

– Jeg hadde veldig lyst til å prøve meg i MLS, som er en liga i enorm utvikling. Ambisjonene til klubben samsvarte med mine. Jeg hadde flere tilbud fra Skandinavia, Spania og andre europeiske klubber, forteller Demidov.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -