Demidovs erstatter er klar

233

Demidovs erstatter er klar

Det ble tidlig klart at Vadim Demidov ikke kom til å fortsette i Brann etter at kontrakten hans gikk ut i sommer. Nå skal Tippeligaens sølvvinnere ha funnet erstatteren i nederlandske Vito Wormgoor.

Demidov som har vært kaptein etter at han kom tilbake til norsk fotball i 2014 var med på å løfte Brann opp til Tippeligaen. Og denne sesongen var han en svært viktig brikke i laget som tok en sterk andreplass, bak Rosenborg. Grunnen til at Demidov valgte å ikke forlenge med Bergens-laget skal ha vært økonomiske grunner. Klubb og spiller skal ha blitt enige om det, og forholdet har dermed ikke tatt noen skade av avgjørelsen.

I går kom uansett nyheten om at Brann har funnet en erstatter. Vito Wormgoor ble signert av Aalesund forrige sesong, for å hjelpe laget i å unngå nedrykksstrid. Den jobben ble godt utført, faktisk så bra at laget klatret opp til en 9. plass på slutten av sesongen.

Wormgoor er en nederlandsk midtstopper som har spilt i nederlandske FC Utrecht, De Graafschap og ADO Den Haag før han tok turen til Norge.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -