SUAREZ!!!!!!!!!!!!

134

BARCELONA VAR IKKE DØDE. KNUSER DEPORTIVO PÅ RIAZOR. SUAREZ MED 4 MÅL OG 3 MÅLGIVENDE.

Deportivo la Coruña – Barcelona 0-8. Scoringer: Suarez (11, 24, 53, 64) Raktic (46), Messi (72), Bartra (78), Neymar (80).
Estadio Riazor kl. 20.00
Dommer: Ricardo De Burgos Bengoetxea

Lagene:
Deportivo: Manu – Juanfran, Navarro, Sidnei, Laure – Borges, Mosquera, Cani, Bergatinos – Riera, Lucas.
Barcelona: Bravo – Alves, Bartra, Mascherano, Alba (Adriano)- Raktic, Busquets, Iniesta (Roberto) – Messi, Suarez, Neymar.

Første omgang startet med et sedvanlig Barcelonapress og ballinnehav. Etter seks minutter fikk vi en forsmak på at Barcelona ikke har glemt hva de egentlig kan. Iniesta spiller nydelig gjennom Suarez som er nær ved å score. Rett etter er det et fantastisk veggspill og samspill mellom Neymar, Suarez og Messi. Sistnevnte avslutter, men Manu redder flott, men må gi corner. På corneren som blir stusset på første stolpe til Suarez som bruker muskler og skaffer seg plass og setter inn en skikkelig goalgetter scoring. Etter 24 minutter er samme mann på farten igjen. Nå ser vi Barcelonaspill av godt merke. Iniesta til en møtende Messi i midten, som stikker gjennom til en Suarez som starter perfekt og 2-0. Et mønsterangrep! Lettelsen er tydelig å se hos Luis Enrique og ikke minst Piquet på tribunen.

- Annonse -

Andre omgang startet på beste måte for Barcelona. Allerede etter et og et halvt minutt scorer Raktic på et perfekt innlegg fra Suarez, 3-0. Etter 53 minutter var det klart for Suarez igjen. Nok en gang assistert av en tunnelpasning fra Messi. Etter 64 minutter er det Suarez igjen, denne gangen assitert av Neymar. Etter 72 minutter var det Messis tur. 6-0 assist av Suarez. Etter 72 minutter får vi jammen også Bartra på scoringslisten. Et flott raid, gjør det meste selv. Vi får også Neymar på scoringslisten før kvelden er omme, han setter 8-0 etter pasning fra Suarez.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -