Derfor ble Neymar pepet ut av egne fans

326

Verdens dyreste fotballspiller Neymar scoret i går hele fire mål for Paris Saint-Germain, men han ble allikevel buet ut av sin egne supportere.

PSG banket i går kveld Dijon med hele 8-0 på hjemme på Parc des Princes i den franske serien. Hvor klubbens stjernespiller Neymar sto bak fire av de åtte målene. I det som alle trodde at fansen skulle være fornøyd med innsatsen til brasilianeren. Men det var ikke tilfelle, for spilleren ble pepet ut av supporterne til PSG.

Straffesparket er årsaken

Årsaken skal være at hjemmelaget fikk tildelt et straffespark sju minutter før fulltid. I det Neymar gikk frem for å gjøre seg klar til å ta straffesparket, begynte supporterne til PSG, og rope navnet til Edinson Cavani fordi de ville ha ham til å sparke. Ikke minst, fordi den Cavani er bare ett mål om å bli klubbens mest scorende spiller.

Deler tronen med Zlatan Ibrahimović

- Annonse -

Ikke minst for de han deler tittelen med svensken Zlatan Ibrahimović. Begge spissene står notert med 156 mål for PSG. Selv om Cavani scoret i kampen, var det straffesparket Neymar tok som fikk fansen til å buet på den brasilianske stjernespilleren. I tillegg scoret Ángel Di María to ganger mens mannen som erstattet Argentinere Kylian Mbappé noterte seg for et mål i 8-0 seieren.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -