Det endte 0-0 i Augsburg.

78

Det ble en lite minneverdig kamp på WWK Arena da Augsburg og Liverpool møttes i Europa League torsdag kveld. Første omgang var  mer preget av feilpasninger og dueller enn vakkert angrepsspill og sjanser. Roberto Firmino fikk en sjanse alene med keeper Marwin Hitz etter en feilpasning av Augsburg, men han klarte ikke å utnytte muligheten. Augsburg-spiss Raul Bobaddilla måtte ut med det som så ut til å være en strekkskade etter 23 minutter, og ble erstattet med brasilianeren Caiuby. Andre omgang fortsatte i samme spor som første, med få skapte sjanser og lite imponerende spill. De to lagene kom til noen flere sjanser utover i omgangen, men ingen av dem klarte å legge ordentlig press på motsanderen. Innbytter Dong-Won Ji var nære ved å få hull på byllen for Augsburg like før slutt, men skuddet gikk stang ut. Dermed endte det 0-0 på WWK Arena, og alt er åpent før neste ukes returoppgjør på Anfield. Det beste med kampen var hjemmefansen, som skapte en nydelig atmosfære på WWK Arena.

Augsburg – Liverpool (WWK Arena): 0-0.

Gule kort: Janker, Feulner, Kohr og Werner (Augsburg), Moreno (Liverpool).

Banens Beste: Ragnar Klavan.

Augsburg: Hitz – Verhaegh, Klavan, Janker, Stafylidis – Feulner, Kohr, Esswein, Altintop (Ja-Cheol Koo, 87), Werner (Dong-Won Ji, 80) – Bobadilla (Caiuby, 23).

Liverpool: Mignolet – Clyne, Touré, Sakho, Moreno – Milner (Ibe, 81), Henderson, Can, Coutinho – Firmino, Sturridge (Origi, 68