Det norske fotballandslaget vant sin gruppe

193
Sami Khedira i duell med Joshua King. Joshua King er en av de nominerte til Gullballen 2017. FOTO: Willy Larsen (Fotballnerd.no)

Det norske fotballandslaget vant sin gruppe

Norge blir lagt merke til i resten av fotball Europa med sin gruppeseier i Nations League. Den svenske treneren Lars Lagerbäck har virkelig fått sving på sakene, og det blir spennende å følge landslagsgutta videre i EM-kvalifiseringen.

Med gruppeseieren i Nations League lever håpet om en plass i Fotball EM 2020 fortsatt. Men det skal spilles flere viktige og uhyre spennende kamper før den tid. Vil du følge med på spenningen og kanskje til og med vinne en slant, kan du sjekke oddsen på kampene hos flere online casino.

Kamp om spissplassen

Med Joshua King, som til daglig spiller i Bournemouth i Premiere League, ute med skade tok Ola Kamara vare på sjansen han fikk på topp og scoret begge Norges mål i borteseieren mot Kypros nylig. Ola Kamara, som er lagkamerat med Zlatan Ibrahimovic i LA Galaxy i MLS scoret hele 18 ganger for klubben denne sesongen. Han inntok dermed 5. plassen på toppscorerlista i USA, bare slått av David Villa, Diego Valeri, Bradley Wrigth-Philips og Sebastian Giovinco.

Det lover godt for det norske landslaget at det er flere enn Joshua King som kan score mål. Kamaras lagkamerat Zlatan ble forøvrig kåret til «MLS Newcomer of the Year» i skarp konkurranse med blant andre Wayne Rooney.

Manchester United på spillerjakt

Zlatans forrige klubb Manchester United i England er alltid på jakt etter forsterkninger. Nå er det den belgiske landslagsspilleren Axel Witsel som er i Jorge Mourinhos søkelys. Han var selv til stede på stadion da Belgia møtte Island sist. Til daglig spiller Witsel på midtbanen til Borussia Dortmund. Før det spilte ha i den kinesiske klubben Tianjin Quanjian. Mourinho er villig til å legge mange penger på bordet for å få underskriften til Witsel på plass. Skulle det gå i vasken, har Mourinho også et godt øye til Ngolo Kante i Chelsea.

Kommentarer

kommentarer