Dette er de to trenerne som tar over med delt hovedansvar i Sandefjord

357
Martin Ødegaard. Foto: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no

Hans Erik Ødegaard og Andreas Tegström er Sandefjords nye hovedtrenerduo. Det ble klart under en pressekonferanse onsdag. De skal altså dele jobben som hovedtrenere.

Begge to har tidligere spilt for Sandefjord. Ødegaard spilte i klubben fra 2004 til 2006, mens Andreas Tegström var en målsnik i perioden 2005 til 2007.

– Jeg gleder meg veldig. Jeg har lenge ønsket å drive med fotball på fulltid, men jeg har ikke hatt mulighet på grunn av annen jobb. Det fikk jeg nå. Sandefjord er en perfekt klubb for meg, sa Ødegaard under pressekonferansen onsdag.

Les også: John Arne Riise: – Det å jobbe med Thomas Myhre ser jeg på som bare positivt

- Annonse -

– Det har blitt gjort en kjempejobb med SF de siste årene, og det å få bygge det videre er veldig spennende. For meg blir det kjempemoro å komme tilbake og jeg gleder meg stort. Jeg hadde en fantastisk tid som spiller i SF og det er stor stas å få komme tilbake, sa Tegström på samme pressekonferanse.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -