John Arne Riise: – Det å jobbe med Thomas Myhre ser jeg på som bare positivt

2880
John Arne Riise tar telefonen hvis Thomas Myhre ringer. Foto: Jarle Vines, Wikimedia

Det er allerede spekulasjoner på hvem som blir ny trener i Moss FK etter at hovedtrener Mario Jovic takket for seg på Melløs tidligere i dag.

John Arne Riise som for tiden er trener for Tønsberg-klubben Flint har aldri lagt skjul på sine ambisjoner som trener og sier dette når vi tar kontakt:

– Jeg er alltid åpen for en prat når noen tar kontakt angående ledige jobber. Jeg har aldri lagt skjul på mine ambisjoner som trener, sier Riise til Fotballnerd.no

Les også: Thomas Myhre blir sportssjef i Moss FK

- Annonse -

Hvordan ser du på ett samarbeid med Thomas Myhre som er nyutnevnt sportssjef i Moss FK fra nyttår?

– Jeg har alltid hatt et godt forhold til Thomas gjennom flere år som lagkamerater på landslaget. Så det å jobbe med Thomas Myhre ser jeg eventuelt som bare positivt og spennende. Han er smart og kan sin fotball.

Hva med økonomi for deg da?

– Utvikle meg som trener, bygge lag. Hjelpe unge spillere til å ta steg er det jeg brenner for. Skape entusiasme. Skape energi. Lage en god treningshverdag hvor alle vil komme på trening. Bruke all min erfaring som spiller til å hjelpe andre er det jeg ser på som viktigst for meg nå. Jeg sitter å planlegger 2021 for Flint akkurat nå så alt annet blir spekulasjoner, avslutter Riise.

Les også: Mario Jovic gir seg som Moss FK-trener

Så gjenstår det å se, får vi et gjensyn med to giganter fra Merseyside-oppgjørene i Moss Fotballklubb?

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -