Thomas Myhre blir sportssjef i Moss FK

1059
Thomas Myhre vender tilbake til Moss. Blir ny sportssjef. Foto: Kjetil Ree, Wikimedia

I dag ble det klart at mossingen Thomas Myhre returnerer til gamleklubben i en nyopprettet stilling som sportssjef. Han har signert en kontrakt som strekker seg ut 2021-sesongen.

Det er Moss FK selv som melder på sin hjemmeside at Thomas Myhre er klar for jobben som sportssjef på Melløs.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på en enorm utfordring som vil kreve min fulle dedikasjon. Dette er tilbake til mine røtter, og en mulighet til å gi noe tilbake til klubben som la rammevilkårene til rette for min egen karriere, sier Thomas Myhre til mossfk.no.

Les også: Grorud-spiller solgt til Djurgården

- Annonse -

Mossingene hadde en skuffende sesong og endte på 12 plass i PostNord-ligaen avd 1, noe som normalt sett ville endt med nedrykk. Ettersom 3.divisjon og lavere divisjoner aldri kom i gang som en følge av korona-restriksjonene så beholdt allikevel Moss FK plassen.

Fotballnerd.no ville gjerne ha en kommentar fra hovedtrener Mario Jovic om ansettelsen av Thomas Myhre. Det korte svaret fra Jovic var:

– Jeg har ingen kommentar..

Videre så ber Jovic oss om å ta kontakt med styreleder Rune Jørgensen, men vi har ikke lykkes å få kontakt i kveld.

Les også: Ny keeper klar for Aalesund

Den tidligere landslagskeeperen har klare ambisjoner på vegne av seg selv og Moss FK

– Jeg ønsker å gjenskape tillit, entusiasme og engasjement hos lokalbefolkning, næringsliv, media og resten av fotball Norge. Det skal gjøres med en ydmyk, men tydelig tilnærming preget av åpenhet. Merkevaren MFK skal tilbake på kartet, så folk igjen begynner å bry seg om hva som skjer på Melløs. Da må det også skapes resultater og utvikling. Jeg skal gjennom handling bidra til å skape rammer for en prestasjonskultur som skal prege yngres/ungdoms avdeling og A-lag både på spiller, leder og trener nivå, sier påtroppende sportsjef Thomas Myhre til mossfk.no

Thomas Myhre starter i jobben 01.januar 2021.

Norsk fotball diskuterer du i FB-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -