Grorud-spiller solgt til Djurgården

514

Grorud IL har solgt Leo Cornic. 19-åringen er klar for svenske Djurgården.

– Vi visste at vi hentet en god spiller med stort potensial. Jeg er veldig glad for at Leo valgte Grorud, det har vært en god match.
Jeg er veldig imponert over hvor godt og fort han har tatt nivået i OBOS-ligaen, han er absolutt klar for neste nivå. Leo er en spiller og en type vi kommer til å savne både på banen og i garderoben, sier Groruds trener Eirik Kjølnø til klubbens hjemmeside.

Den offensive høyrebacken kom før sesongen fra Vålerenga til Grorud, og etablerte seg både som førstelagsspiller og som publikumsfavoritt i den nyopprykkede klubben. Cornic spilte 24 kamper i årets OBOS-liga og scoret tre mål.

Les også: Fredrik Nordkvelle legger opp

- Annonse -

Etter ett år på nest øverste nivå, er Cornic fornøyd med overgangen til Allsvenskan-klubben.

– Det føles utrolig kult å komme til en så stor klubb, og som en drøm som blir virkelighet. Jeg har bare hørt gode ting om Djurgården – at det er en veldig familiær atmosfære og at det er fantastiske supportere, siteres Cornic på Djurgårdens hjemmeside.

Klubbene opplyser ikke om overgangssummen for 19-åringen.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -