Sebastian Pedersen håper på kontrakt med PostNord-klubb

1217
Sebastian Pedersen har lenge vært ansett som et av landets største talenter. Nå kan neste stoppested bli Moss. Foto: Kristian Bjerke / SFK Media

Sebastian Pedersen har lenge vært regnet som et av landets største talenter. Nå har gutten fra Hamar håp om å spille seg til en kontrakt med tradisjonsrike Moss Fotballklubb.

21-åringen har rikelig med landskamper på ungdomsnivå og står bokført med to landskamper for U21-landslaget. Stabæk hentet unggutten fra HamKam i 2015 og året etter fikk han sin debut i Eliteserien. Det endte med syv kamper og et mål for Bærumsklubben før han i 2018 gikk til Strømsgodset.

Tiden i Strømsgodset ble preget av utlån til klubber som Strømmen, Notodden og Florø.

Les også: Storscorer klar for Åsane

- Annonse -

Sist sesong ble Pedersen hentet tilbake til HamKam for å erstatte storebror Marcus Pedersen når han ble skadet. Lillebror Pedersen fikk med seg fem kamper for HamKam i OBOS-ligaen, men scoringene uteble.

Nå er Pedersen kontraktsløs og har vært på prøvespill hos Moss som ble avsluttet forrige torsdag.

– Blir det kontrakt med Moss?

– Det er ikke bestemt enda, men det er ikke lenge til jeg får avgjørelsen. Jeg har en god dialog med Thomas Myhre, sportssjef i Moss, sier Pedersen til Fotballnerd.no

Gode inntrykk av Moss som klubb

– Moss er en gammel storklubb som har noe spennende på gang, med gode fasiliteter og flinke personer i og rundt klubben som vet hva som må til. Det er en klubb hvor det er gode muligheter til å få spilletid og jeg liker den offensive spillestilen som det er lagt opp til, fortsetter Pedersen.

Shaun Constable positiv til Pedersen

Shaun Constable er nyansatt trener i Moss og liker det Pedersen har vist på treningsfeltet på Melløs.

– Sebastian er en veldig god spiller. Jeg liker hans holdninger og så har han en bra arbeidsfrekvens. Han har masse ferdigheter, men han har også veldig mye å lære, noe han også forstår selv. Jeg tenker at jeg kan hjelpe han på reisen, sier Constable til Fotballnerd.no

Les også: Vebjørn Hoff: – Det er på høy tid med en avklaring!

– Jeg har et veldig bra inntrykk av Shaun Constable, så får vi bare se hva det blir til. Som sagt så har jeg en god dialog med Myhre, avslutter Pedersen til Fotballnerd.no

Så gjenstår det å se om det blir match mellom Sebastian Pedersen og Moss Fotballklubb. En avgjørelse er ventet de nærmeste dagene.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -