Vebjørn Hoff: – Det er på høy tid med en avklaring!

313
Vebjørn Hoff er fornøyd med resultatet. Her avbildet i kamp for Odd i 2020. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

Det har i en god stund vært klart at Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo ønsker en gjenforening med sin tidligere elev fra Odds Ballklubb. Vebjørn Hoff har heller ikke lagt skjul på at han ønsker en overgang til hovedstadsklubben.

Overgangssagaen kan være over i løpet av helgen. Hovedpersonen selv håper på en avklaring.

– Det er på høy tid med en avklaring! Jeg tror jeg vet mer i løpet av helgen, sier Hoff til Fotballnerd.no

Les også: Junker scoret for Glimt igjen!

- Annonse -

Odd skal i følge ryktene forlange 5 millioner for Vebjørn Hoff, en prislapp som noe paradoksalt Fagermo satte på midtbanespilleren når han var trener i Odd. Til Fagermo sin fordel så ble den prislappen satt for et år siden, og nå har Hoff bare 10 måneder igjen av kontrakten og kan ende opp som Bosman-spiller dersom han ikke blir solgt nå.

Dag-Eilev Fagermo ønsker sin tidligere elev til Vålerenga. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

– Så det går mot en overgang nå da?

– Hehe, det skulle jeg likt å vite selv. Det hadde vært å foretrekke med en snarlig avklaring, men så lang tid som dette har tatt så er det vanskelig å si noe sikkert. Jeg har tett dialog med min agent, avslutter Hoff til Fotballnerd.no

Les også: -Viktig å komme i gang nå

Tror du Hoff får et gjensyn med Fagermo i Vålerenga?

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -