Storscorer klar for Åsane

526
Åsane får tilbake en gammel helt. Foto: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no

Åsane henter tilbake en gammel storscorer som erstatter for Henrik Udahl som dro til Vålerenga.

Geir André Herrem har signert en ettårskontrakt med bergenserne.

-Det har tatt litt siden det skulle være rett for alle parter. Han har vært med og trent med oss siden vi begynte igjen etter nyttår, sier daglig leder i Åsane, Gorm Natlandsmyr til Fotballnerd.no.

-Spiller bedre med press
Herrem scoret 36 mål på 68 kamper sist han spilte for Åsane og skal erstatte Udahl, som scoret 26 mål på 53 kamper for Åsanes A-lag.

- Annonse -

Herrem ble etter sin forrige periode i Åsane hentet til Bodø/Glimt der han scoret ni mål på 37 kamper før det også ble en sesong i svenske Kalmar.

– Dette blir spennende og veldig bra. Forventninger liker jeg og jeg spiller bedre med press, sier Herrem til Fotballnerd.no.

– Udahl gjorde en fin sesong i fjor, men jeg har en god historie i Åsane jeg også, sier Herrem.

-En klassespiss
Trener Morten Røssland gleder seg over signeringen.

– Geir André har trent med oss i flere uker og vi ser at han fortsatt har de egenskapene som begeistret publikum på Myrdal i flere sesonger. Når han er form er han en klassespiss og en spiller alle forsvar i OBOS-ligaen vil slite med, sier Røssland til Åsanes nettsider.

Tidligere i vinter har Åsane signert Emil Kalsaas (Brann), Bjarte Haugsdal (Øygarden) og Erlend Hellevik Larsen (Øygarden).

Les også: Fra Åsane til Vålerenga

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -