Moss FK henter ving fra Skeid

330
Melløs
Melløs Stadion blir den nye hjemmebanen til Adonai Kidane. Foto: Ronny Aasmundseth, Fotballnerd.no

Fredag ettermiddag ble det klart at vingen Adonai Kidane signerte en ettårskontrakt med Moss FK. 

«Ado» som han kalles kommer opprinnelig fra Holmlia, men har spilt for både Nybergsund og Bærum i PostNord-ligaen før han gikk til Skeid. Han har ca 50 kamper i PostNord-ligaen og har tidligere også spilt for Grorud og Holmlia.

– Hvorfor valgte du Moss FK?

– Jeg synes det er en spennende klubb med lange tradisjoner og jeg har fått et veldig bra inntrykk etter å ha snakket med den nye treneren Shaun Constable og sportsjef Thomas Myhre. Det er også en fin plass hvor jeg kan utvikle meg videre, sier Kidane til Fotballnerd.no

- Annonse -

Les også: Stortrives som FIFA-dommer

Holmlia-gutten har signert en ettårskontrakt med Moss FK og føler at klubben var en bra match for han nå.

– Hva kan du bidra med denne sesongen for Moss FK?

– Først og fremst målpoeng, men også underholdende fotball, fortsetter Kidane.

Sportsjef i Moss FK, Thomas Myhre er svært fornøyd med signeringen.

– Dette er en spennende spiller med en uortodoks spillerstil. Han var god i Bærum, hvor han var før han gikk til Skeid. Der hadde han både mål og målgivende. Han hadde lite spilletid i Skeid og trengte en forandring. Ado er en god match med oss, han har en x-faktor og er en spennende spiller. Vi gleder oss, sier Thomas Myhre til klubbens hjemmeside.

– Du startet karrieren i Holmlia, der er det veldig mange talenter som de siste årene har kommet seg ut til klubber i Europa, hva tror du er årsaken til dette? Har du også ambisjoner utover Norge?

– Jeg tror det har mye å gjøre med mentaliteten og «sulten» vi vokser opp med på Holmlia. I tillegg til at man tilbrakte mye tid på banen. Ja målet er å følge fotsporene og komme seg til en av toppligaene i Europa, avslutter Kidane til Fotballnerd.no

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -