Moss henter to 19-åringer

499
Melløs Stadion - Moss FK. Foto: Ronny Aasmundseth, Fotballnerd.no

Det blåser en positiv vind over Melløs om dagen. Nå har sportssjef Thomas Myhre og hovedtrener Shaun Constable signert to lovende 19-åringer. 

Momodou Lion Njie kommer fra Skeid, mens Endreas Tesfai kommer fra svenske Brommapojkarna som MFK-trener Shaun Constable trente i fjor. Begge har signert en ettårskontrakt med opsjoner for forlengelse.

– «Mo» har trent med oss siden januar og har vist seg skikkelig fram både på og utenfor banen. Han er en spiller vi tror kommer til å utvikle seg stort i tiden som kommer og han er en spiller som garantert holder PostNord-nivå, selv om han har ett år igjen som juniorspiller, sier Thomas Myhre til Moss-Avis.

Les også: Jan Jönsson: -Vi nærmer oss 90 minutter

- Annonse -

Momodou Lion Njie eller Mo som er kallenavnet er en 192 centimeter høy midtstopper som har imponert Shaun Constable såpass mye at det ble en kontrakt med de gulsorte.

– Er dette en spiller som kommer inn og for spille med en gang eller må han smøre seg med tålmodighet?

– Mo kommer hit for å spille, han vil utfordre de andre seniorspillerne. Han kommer inn i gruppa med herlig humor og har gode kommunikasjonsevner på banen. Han er en aggressiv forsvarer med en herlig pasningsfot som treffer bra på sine langpasninger. Mo har også utviklet sine pasningsferdigheter på den tiden han har vært her, og han er modig i sine beslutninger, selv om også han gjør feil. Til å kun være 19 år så har han en sterk psyke og jeg tror det er store sjanser for at han vil bli en kjempegod spiller for Moss, sier Constable til Fotballnerd.no

Les også: Strand Larsen: -Bittert at jeg ble skadet

Endres Taifai er en svensk midtbanespiller som kan bekle alle rollene på midtbanen for Moss FK. Til Moss-Avis sier Thomas Myhre at dette er en spiller de har fulgt over litt tid.

– Ja, han imponerte Shaun da de var sammen i BP i fjor. Han spilte riktignok ikke så mye for A-laget, men var kaptein på juniorlaget deres – det er et kvalitetstegn. Han er midtbanespiller som kan bekle alle rollene der. Ifølge Shaun er han en spiller med et voldsomt stort potensial, sier Myhre til Moss-Avis.

– Hvordan vil du beskrive Taifai som fotballspiller?

– Endres er en spiller med et veldig høyt potensiale. Teknisk er han på et veldig høyt nivå og han er også god taktisk. Han har en veldig bra spilleforståelse. Selv om han ikke er så kraftig av vekst, så er han sterk og veldig hurtig til å sette opp spillet. Han kan som sagt bekle flere roller på midten, men han vil først og fremst kjempe om «nr 8» plassen hos oss sentralt på midten, fortsetter Constable til Fotballnerd.no

– Man må huske at dette er kun den andre sesongen til Endres Taifai som seniorspiller, og han har fortsatt mye å lære, men det forstår han selv også og han er forberedt på å jobbe hardt. Vi håper å få han på plass så fort som mulig. Han kommer til Moss fra Stockholm både for å utvikle seg som fotballspiller, men også som menneske. Det vil bli en interessant og fin erfaring for gutten, avslutter Constable til Fotballnerd.no

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -