Sebastian Pedersen klar for Moss: – Følte meg hjemme fra første dagen

895
Sebastian Pedersen har signert en to-årskontrakt med Moss FK. Foto: Moss FK

Sebastian Pedersen signerte fredag kveld en to-årskontrakt med Moss. Den tidligere Eliteserie-spilleren er fornøyd med å få karrieren på rett kjøl og tror at han kan få til det i Moss.

21-åringen har rikelig med landskamper på ungdomsnivå og står bokført med to landskamper for U21-landslaget. Stabæk hentet unggutten fra HamKam i 2015 og året etter fikk han sin debut i Eliteserien. Det endte med syv kamper og et mål for Bærumsklubben før han i 2018 gikk til Strømsgodset.

Les også: Dagen da Maradona-brødrene spilte for Granada

Sist sesong ble Pedersen hentet tilbake til HamKam for å erstatte storebror Marcus Pedersen når han ble skadet. Lillebror Pedersen fikk med seg fem kamper for HamKam i OBOS-ligaen, men scoringene uteble.

- Annonse -

– Hvordan føler du at du er blitt tatt i mot av trenerapparatet og spillergruppen?

– Jeg er blitt tatt veldig bra imot av hele klubben, meget fin spillergruppe og de som styrer denne klubben, følte meg hjemme fra første dagen, sier Pedersen til Fotballnerd.no

Forventer å bli en nøkkelspiller

– Hvilke forventninger har til deg selv og laget denne sesongen?

– Forventningene til meg selv er å bli en nøkkelspiller på ett lag som skal slå godt i fra seg i denne divisjonen, bidra med mye mål og målpoeng og gi alt for laget. Ambisjoner for laget må være at det skal være vondt og møte oss og vi skal kunne slå godt fra oss og være med å kjempe i toppen av vår PostNord-avdeling, fortsetter Pedersen.

– Ser du på Moss som et stoppested på veien? Hva er dine ambisjoner på sikt?

– Jeg har selvfølgelig større ambisjoner enn å spille i PostNord-ligaen, men jeg har troen på at Moss er det riktige steget for meg på dette tidspunktet av karrieren, avslutter Pedersen til Fotballnerd.no.

Les også: -Største kampen jeg har dømt

Fotballnerd.no pratet med Mosse-trener Shaun Constable forrige uke og det var en veldig positiv engelskmann som etter at prøvespillet var avsluttet hadde dette å si om Pedersen:

– Sebastian er en veldig god spiller. Jeg liker hans holdninger og så har han en bra arbeidsfrekvens. Han har masse ferdigheter, men han har også veldig mye å lære, noe han også forstår selv. Jeg tenker at jeg kan hjelpe han på reisen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -