Engelskmann blir ny trener i Moss

846
Melløs Stadion - Moss FK. Foto: Ronny Aasmundseth, Fotballnerd.no

Moss har jaktet ny trener etter at Mario Jovic valgte å gi seg. Nå har mossingene funnet erstatteren.

Shaun Constable (52) er den nye treneren. Constable ble hentet første gang til Norge for 12 år siden av Ørn-Horten. Siden den gang har engelskmannen jobbet i Sandefjord, først som juniortrener og deretter som assistent for Sandefjord sitt A-lag under Bohinen.

Han har også vært assistenten til Ian Burchnall i den fremgangsrike svenske klubben Østersund. Hans seneste jobb var i Brommapojkarna som hovedtrener i 1.divisjon i Sverige.

Les også: Strømsgodset forsterker med tidligere Eliteserie-profil

- Annonse -

Lars Bohinen var en av flere som spilte inn navnet hans til sportslig leder Thomas Myhre i Moss.

– Vi startet med 30 kandidater og sitter igjen med Shaun. Han tok aldri kontakt med oss, det var vi som ville ha ham. Jeg fikk den aller første anbefalingen fra Lars Bohinen, deretter var det flere som nevnte Constable. I løpet av prosessen ble han et klart førstevalg for oss, og vi er veldige glade for at vi nå har landet en avtale med ham, sier Myhre til Moss Avis.

– Shaun er en solid signering for Moss. Han er tydelig, god på feltet og spillerne liker han. Shaun har skaffet seg masse erfaring de seneste årene og har forutsetninger til å løfte Moss opp, selvsagt med hjelp av god sportslig ledelse og midler til forsterkninger, sier Bohinen til Moss-Avis.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -