Moss har signert ny keeper

301
Melløs stadion, hjemmebanen til Moss FK. Bilde: CREDiBLE, Wikimedia.

Daniel Rojas er klar for Moss FK. Målvakten har signert en toårskontrakt med klubben som spiller i PostNord-ligaen.

– Signeringen av Daniel er stort for oss. Han har erfaring fra dette nivået, samtidig som han vil hjelpe de unge keeperne til å utvikle seg. Han er oppmuntrende, støttende og har økt nivået på treningene. Jeg liker personligheten hans og i fotball handler det ikke bare om å være en god fotballspiller, men også om det du kan ta med deg til spillergruppen. Det å utvikle riktig holdning og mentalitet er veldig viktig for meg, sier hovedtreneren Shaun Constable til klubbens hjemmeside.

Les også: NIF får hastemøte med Solberg

Rojas har spilt i Norge siden april 2013 da spanjolen kom fra Tenerifes andrelag til Nybergsund. I tillegg har 30-åringen også spilt for Komgsvinger og Alta. Til sammen har han tre kamper i OBOS-ligaen og seksti kamper i PostNord-ligaen på CVen.

- Annonse -

– Jeg synes klubben gjør mye riktig, og de har behandlet meg fantastisk siden jeg kom hit. Målet mitt er å få spille så mye som mulig og alltid være den beste versjonen av meg selv. Jeg gleder meg til å begynne å spille og ikke minst være med på å få hele laget til å utvikle seg i riktig retning, sier Rojas.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -