Mario Jovic gir seg som Moss FK-trener

1364
Moss FK-trener Marijo Jovic. Foto: mossfk.no

Mario Jovic gir seg som Moss FK-trener, det var supporterklubben Kråkevingen som først meldte dette på sin Facebook-side.

Kroaten kom til jobben på Melløs fra Follo i 2018. Avgangen skjer to uker etter at Moss FK annonserte Thomas Myhre som ny sportssjef.

Les også: Thomas Myhre blir sportssjef i Moss FK

Styremedlem Rune Jørgensen i Moss Fotballklubb bekrefter til Fotballnerd.no at de har blitt enige med Mario Jovic om å terminere kontrakten fra nyttår.

- Annonse -

– Det kan jeg bekrefte, ellers så henviser vi til en pressemelding som vi snart vil presentere, sier Jørgensen til Fotballnerd.no

Mario Jovic sier følgende om avgangen til Fotballnerd.no:

– Først og fremst vil jeg takke alle i Moss Fotballklubb som har vært med meg disse to årene. Alle spillerne, trenerne, styremedlemmene, supporterne og de frivillige. Men øverst av dem alle vårt matrix team (materialforvalterne) som har vært en enorm støtte for meg og teamet mitt.

– Jeg og klubben hadde store ambisjoner før 2020-sesongen og når vi ikke fikk de resultatene vi ønsket så var det vanskelig for meg å gå på en ny periode.

En siste oppmaning fra kroaten:

– Jeg håper at byen, media, supportere og sponsorer og alle i og rundt klubben klarer å stå samlet i en vanskelig periode, fordi det er veien til å skape suksess som Moss Fotballklubb fortjener. Jeg ønsker at den nye treneren opplever suksess fordi dette laget og denne klubben har ett godt potensiale. I dag er jeg lei meg og takknemlig, men jeg vil kun huske de gode minnene.

Styreleder Geir Hagnes sier dette i en pressemelding på klubbens hjemmeside:

– Gjennom mine fire måneder som styreleder i Moss FK vil jeg personlig uttrykke at jeg har hatt stor glede av Marijos dedikasjon, gode analyser, klare tenkning, gode humør og ikke minst hans alltid positive og profesjonelle holdning. Det at vi allikevel takker for følget er i hovedsak som en følge av interne prosesser og at styret ser dette som den beste løsningen for klubben. Jeg er helt sikker på at Marijo kommer til å få en lang og fin karriere i fotballens tjeneste, uttaler styreleder Geir Hagnes.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -