DFB Pokal: 1. FC Heidenheim og HSV videre i cupen

178

Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund, 1. FC Nürnberg gikk alle på hode ut av DFB Pokal (tirsdag).

Det var en kveld med flere skuffende resultater blant forhåndsfavorittene i kampene tirsdag, som i tur og orden gikk på hodet ut av åttendelsfinalene i årets DFB-Pokal.

Heidenheim sto for den største skrellen

Den største overraskelsen sto 1. FC Heidenheim for da klubben fra Zwite-Bundesliga slo ut Bayer Leverkusen med 2-1 på eget gress. 2-Bundesligaklubben lå under til pause, etter scoring av Julian Brandt (44). Men startet opphentingen umiddelbart etter pause for to minutter ut i annen omgang, var utligningen et faktum etter mål av Nikola Dovedan (47) og Maurice Multhaup (72). Det var nok til å sende ut 1. Bundesliga-klubben fra årets DFB-Pokal.

Høydepunkter fra kampen:

HSV beseiret Nürneberg

I Hamburg tok HSV, som spiller for øyeblikket i Zwite-Bundesliga i mot bunnlaget i 1. Bundesliga nemlig 1. FC Nürnberg. I en kamp som var meget jevnspilt, men vertene fikk en skikkelig boost av det fansen på tribunen. Scoringen kom ikke før ut i annen omgang, etter scoring av Berkay Özcan (54). Noe som gjør at HSV tar seg videre til kvartfinalen i DFB-Pokal.

Werder Bremen vant over BVB

Heller ikke Borussia Dortmund klarte å ta seg videre. Det hele ble avgjort fra straffemerket. Det etter både 90 min og ekstra omganger. Til slutt viste det seg at Werder Bremen stakk avgårde med en kvartfinaleplass.

Les kamprapport her: Werder Bremen videre etter straffedrama

Se høydepunkter fra kampen her:

SC Paderborn beseiret MSV Duisburg

I Duisburg var det kamp mellom MSV Duisburg og SC Paderborn. I første omgang viste begge lag en vanvittig spill, hvor det skiftet frem og tilbake, med sjanser til begge lagene. To ganger hadde vertene uflaks når Oliveira Souza (13) og Verhoek (23) begge treffer stolpen.

I en kamp hvor det ble scoret fire mål, alle målene kom i annen omgang, hvor Cauly Oliveira Souza sendte hjemmelaget opp i ledelsen i det (47), før gjestene våknet etter scoringer fra henholdsvis Bernard Tekpetey (52), Kai Pröger (61) og Christopher-Antwi Adjej (76). Dermed er SC Paderborn videre i DFB-Pokal.