DFB straffer ikke Carlo Ancelotti

133
AC Milan har ingen planer om å hente italieneren hjem til San Siro. Foto:(Flickr)

Det tyske fotballforbundet (DFB), har i dag valgt å ikke straffe Bayern München treneren Carlo Ancelotti etter hendelsen i helgen.

Bayern München treneren Carlo Ancelotti blir ikke straffet etter helgens hendelser mot en Hertha Berlin supporter, hvor han skal ha viste fingeren til supporteren. Ancelotti skal ha angivelig ha gjort det etter han skal ha blitt spyttet på av en supporter. Etter at laget bare klarte 1-1 i toppkampen i den tyske hovedstaden i helgen som var.

Hendelsen skal ha skjedd i det han gikk ned i tunnelen, og inn i mot garderoben. 57-åringen skal også ha innrømmet at han viste fingeren til supporteren.

Det tyske fotballforbundets (DFB) ba han også om å forklare hendelsen. Men i dag kom det meldinger om at forbundet ikke straffer han, og at saken legges dø.

- Annonse -

«Vi vurderte situasjonen, og kom frem til at Carlo Ancelottis reagerte med å vise fingeren etter han ble spyttet på som en forståelig følelsesmessig reaksjon,»

Men som en unnskyldning for sin gest vil Carlo Ancelotti gi en donasjon på € 5000 til DFB Foundation.»

Ifølge det tyske magasinet Kicker må også Hertha-keeper Rune Almenning Jarstein svare for kommentarer mot dommerne etter at de hadde forlatt banen. DFB skal også se på om Jarstein sparket ballen i ryggen på Xabi Alonso med vilje eller ikke.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -