Diego Costa tilbake etter langtidsskade, håper laget de slo unngår nedrykk

138
Diego Costa risikerer å bli utestengt (Foto: Wikimedia Commons)

Diego Costa var tilbake på banen i La Liga igjen etter fire måneder ute med kneskade, da Atletico Madrid satte press på sine rivaler i toppen av tabellen med 1-0-seier borte mot Rayo Vallecano.

Costa kom inn en halv time før slutt, til varm applaus også fra hjemmefansen på Vallecas. Diego Costa spilte for Madrid-klubben på lån i 2011/12-sesongen.

Stillingen var fortsatt 0-0 da Costa kom inn, og avgjørelsen falt i det 74. minutt. Målscorer var Antoine Griezmann. Det var 13. gang at Griezmann ble matchvinner i en 1-0-seier for Atletico, som er klubbrekord. Det var Griezmanns 12. mål denne sesongen, og det sjette på seks kamper mot Rayo Vallecano.

Atletico gikk forbi Real Madrid og opp på andreplass, fire poeng bak Barcelona. De to rivalene i teten har en kamp mindre spilt (spilles senere i helga). Det var en noe heldig seier for et Atletico-lag som ikke imponerte, men keeper Jan Oblak hadde flere viktige redninger.

- Annonse -

I tv-intervjuet etter kampen sa Diego Costa at det ikke er lett å spille mot lag som kjemper om å unngå nedrykk. Han sier også at han håper Rayo Vallecano klarer å berge plassen.

Laget ligger tredje sist, men det er svært jevnt og mange lag må regnes med å være i stor fare for nedrykk.

Et av dem er Celta Vigo som tidligere på dagen tapte 1-4 hjemme mot Levante. Celta Vigo er bare et poeng over Rayo Vallecano.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -