Oppsummering Bundesliga Lørdag

59
Foto: Bundesliga logo

Fire kamper ble spilt lørdag. Wolfsburg-Mainz kommer i en egen tråd.

- Annonse -

Hoffenheim-Hannover 3-0.

Etter bare 4 min slo Joelinton til og gav hjemmelaget ledelsen. Ti min seinere doblet Belfodil til 2-0. Gjestene hang bra med til pause og skapte flere muligheter. Etter hvilen gikk vertene i angrep og holdt kontrollen i matchen. Dagens siste mål kom ti min før slutt signert Demirbay. Hoffenheim fortsetter sin gode trend.

Schalke-Freiburg 0-0

Hjemmelaget startet bra og skapte muligheter. Men etter 42 min måtte høstfargene frem. Hjemmelagets Serdar fikk rødt kort og en tidlig dusj. Kampen bølget i begge retninger og begge lag skapte bra med muligheter. Men dette ble et drama på overtid. Gjestenes Gunter fikk sitt andre gule for dagen og lagene avsluttet matchen 10 mot 10. Greit med poengdeling.

Stuttgart-Leipzig 1-3

To lag som trenger poeng for å henge med. God start for gjestene danske Poulsen satte ballen i nettet etter 6 min. Men hjemmelaget fikk straffe bare ti min etter 1-1 ved Zuber. Frem til pause bølget kampen og lagene fikk hvile med 1-1. 1-2 etter 68 min ved Sabitzer. Og samm e Poulsen avgjorde kampen etter 74 min til 1-3.

Kommentarer

kommentarer