Diego Silva: – Ta kontakt Aalesund!

2655
Diego Silva( nr 3 fra venste) fra tiden i Al Ahli. Foto: Privat

Diego Silva (33) som spilte i Aalesund perioden 2007-2010 er for tiden klubbløs. Kontrakten hans med Al Ahli i Bahrain har utløpt.

Silva er for tiden på ferie i sin hjemby Natal i Brasil med familien. På spørsmål om det har vært noen tilbud svarer han slik:

– Det har ikke vært noe konkret, men jeg vurderer alle tilbud som måtte komme, enten det er i Brasil eller utlandet.

Silva forlot Aalesund i 2010 fordi man ikke ble enig om en ny kontrakt. Angivelig skal Silva og agenten ha forlangt for mye i lønn.

- Annonse -

Les også: Tippeligatipset 2016 – Aalesund: Har lært av naive laguttak

Blir du en dyr mann for Aalesund dersom de tar kontakt?

– Nei, jeg forventer selvsagt et greit tilbud, men jeg blir ikke en dyr mann for Aalesund, sier Silva til Fotballnerd.no

Hvis Henrik Hoff plukker opp telefonen, så svarer du?

– Ja, selvsagt! Ta kontakt Aalesund!

Savner Aalesund og Fjellstua

– Jeg hadde en fin tid i Aalesund, med cupfinaleseieren mot Molde i 2009 som mitt høydepunkt. Utenfor banen så savner jeg Fjellstua, en fantastisk plass en god restaurant med utrolig utsikt!

Silva har nettopp avsluttet sin andre periode i Bahrain og klubben Al Ahli. Etter at han forlot Aalesund har han også vært i Sverige og Sør-Korea og spilt fotball.

I god form

– Jeg føler fortsatt at jeg har noen år igjen med fotball, jeg er i god form og vil spille fotball så lenge helsa er god, kan Silva fortelle Fotballnerd.no

Følger fortsatt med på gamleklubben

– Jeg har ikke fått sett så mange kamper siden det ikke alltid er like enkelt, men jeg holder meg oppdatert på resultatene og tabellplasseringen til Aalesund.

Du spilte selv sammen med Trond Fredriksen, hva tror du om han som trener?

– Trond var en intelligent spiller på banen og har et klokt fotballhode, så jeg er sikker på at han er rett mann for Aalesund. Han er nok en god trener, avslutter Silva til Fotballnerd.no

Det har ikke lyktes Fotballnerd.no å få tak i daglig leder i Aalesund, Henrik Hoff.

Tror du Silva kan være redningsmannen til Aalesund? Del din mening i vårt kommentarfelt under!

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -