Dommerkrasj og en nydelig matchvinnerscoring

160

Modric var delaktig begge veier i kveldens kamp da han først krasjet med dommeren som førte til baklengsmål, før han fem minutter før fulltid satte inn 2-1 for Real Madrid.

Real Madrid imponerte ingen nevneverdig med kveldens opptreden, men tok likevel med seg tre poeng hjem til den spanske hovedstaden. Benzema åpnet ballet etter en halvtime da han fikk en enkel oppgave å trille ballen i mål etter en flott forarbeid av høyrebacken Carvajal. Dagens scoring gjør også at Benzema har scoret i seks kamper på rad. Flere mål ble det heller ikke før pause, og Real Madrid gikk til pause med en 1-0 ledelse.

Granada viste i dag flere hvorfor de har som mål å spille La Liga også neste sesong. Real Madrid hadde problemer med å følge vertene når de viste fine takter offensivt. Hjemmelaget hadde flere muligheter til å utligne, men scoringen kom ikke før i det 60. minutt da El-Arabi utlignet. Det som vil bli snakket om etter kampen er derimot situasjonen som oppstår noen sekunder tidligere. Modric fører ballen før han kolliderer med dommeren og mister ballen, og noen sekunder senere har altså El-Arabi utlignet for hjemmelaget.

Heldigvis for dagens dommer skulle Modric også være toneangivende den andre veien. I det 85. minuttet bestemte han seg for på utsøkt vis å sende gjestene i føringen. Flere mål ble det ikke for Real Madrid som etter fire kamper uten seier på bortebane, endelig reise hjem til hovedstaden med tre poeng. De viste derimot flere svakheter i dagens kamp, og på stillingen 1-1 hadde Granada flere sjanser til å gå i føringen. Nå er det slik at mål preger fotballkamper, og heldigvis for Real Madrid var det dem som scoret flest i dag. Tre poeng betyr at de fortsatt er med i gullkampen, et poeng bak Atlético Madrid og fire poeng bak Barcelona som har en kamp mindre spilt.