Tredje strake seier for Roma

132

Luciano Spalletti har sakte, men sikkert fått skikk på Roma etter at han tok over for Rudi Garcia.

Det var noe nostalgisk i luften i forkant av oppgjøret mellom Roma og Sampdoria. Francesco Totti, Vincenzo Montella, Antonio Cassano og Luciano Spalletti var alle samlet på Stadio Olimpico. Alle de fire har en fortid i hovedstadsklubben og verdsettes høyt av fansen.

Men det var de tre poengene som var det viktigste for de to lagene. Roma er ute etter å komme på rett spor igjen etter at de gikk over 10 kamper uten seier da Rudi Garcia fortsatt var sjef, og Sampdoria har ikke klart å gjenskape den gode formen fra forrige sesong og befant seg helt nede på 17.plass i forkant av oppgjøret mot Roma.

Det var hjemmelaget som kom best i gang og var nære frempå ved flere anledninger, spesielt Stephan El Shaarawy misbrukte en svært god mulighet til å sende Romerne i ledelsen.
Men det var lokalgutten Alessandro Florenzi som skulle få hull på byllen da han fikk headet inn 1-0 for hjemmelaget rett før pause.

Det skulle ikke gå lang tid etter pause før Roma doblet ledelsen da Diego Perotti på nydelig vis banket inn 2-0 på hel volley fra kanten av 16-meteren.
Etter scoringen var Roma ute etter å roe ned og kontrollere kampen, men Sampdoria maktet å mane frem muligheter, og etter 57.minutter kom reduseringen da en uheldig Miralem Pjanic satte ballen i eget mål.

Gjestene jaktet en ny scoring, men måtte reise hjem til Genova slukøret.