Dortmund bekrefter forhandlinger, hvor spilleren også betaler en del av overgangsummen

353

Dortmund bekrefter forhandlinger, hvor spilleren også betaler en del av overgangsummen

Borussia Dortmund har akseptert et bud fra Manchester United på Henrikh Mkhitaryan. Ifølge Kicker betaler han en del av overgangsummen selv. 

BVB-direktør Hans-Joachim Watzke, bekreftet tidligere i dag at dem har akseptert et bud fra Manchester United på Henrikh Mkhitaryan. Derwesten.de hevder å vite at Manchester United  betaler nærmere 300 millioner kroner for den armenske playmaker, som har kontrakt med Borussia Dortmund ut neste sommer.

Les også: Stjerneduo signerer trolig med United i løpet av kort tid

Men hele overgangsummen ser ikke ut til og bli betalt av selve klubben. Ifølge Kicker skal spilleren selv betale en del av overgangsummen. Det er ikke offentliggjort hvor mye penger Dortmund spilleren betaler for seg selv, men Kicker melder at det ikke har hatt noen innvirkning på Dortmunds godkjenning på budet.

- Annonse -

Dortmund Bekrefter forhandlinger med Manchester United

Henrikh Mkhitaryan kan allerede være Manchester United-spiller før vi avslutter denne uken. Hans nåværende klubb bekrefter blant flere tyske medier at det pågår forhandlinger med de engelske gigantene om et salg av armeneren. Henrikh Mkhitaryan har lenge blitt koblet med en overgang til Manchester United, og nå bekrefter klubbens administrerende direktør Hans-Joachim Watzke at Manchester United har kommet med et bud på Mkhitaryan.

– Vi har et annet utgangspunkt nå hvor Manchester United har forbedret sitt tilbud betydelig. Det er alltid flere sider ved en slik avgjørelse, sier han til derwesten.de.

Han legger også til at han forventer avklaring om Mkhitaryan i løpet av denne uken, fordi Borussia Dortmund starter sin første treningsøkt på mandag. 

Bilde: Henrikh Mhkitaryan (Foto: Youtube)

Rett mann for United? Del din mening i vårt kommentarfeltet under!

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -