Dortmund bekrefter: Usian Bolt skal trene med oss

186
Usain Bolt skal nå trene med Borussia Dortmund. (Foto: wikimedia commons)

Borussia Dortmund direktøren avslører at Usain Bolt skal trene med Bundesliga klubben. 

Det har ikke vært noe stor hemmelighet at «Verdens raskeste mann», Usain Bolt har lenge lekt med å spille fotball på det høyeste nivå, og senest i sommer hevdet den ni  dobbelte OL-gullvinner, at han venter fortsatt på en telefon fra Manchester United manageren José Mourinho.

Bolt har ennå ikke fått muligheten til å vise seg frem i favoritt klubben sin Manchester United, og har i stedet fått et tilbud fra Borussia Dortmund om å komme å trene med Bundesliga-klubben. Det bekrefter Dortmund administrerende direktør Hans-Joachim Watzke.

– Det er ingen hemmelighet lengre at han vil trene med oss på et punkt, men når det vet vi ikke ennå. Beslutningen ble tatt for en tid siden. Puma sjefen Bjørn Gulden, som også sitter i styret hos oss, fortalte meg at Usain Bolt hadde spurt han om han kunne  få muligheten til å trene med oss, sier Watzke til Kicker.

- Annonse -

– Jeg sa umiddelbart at det ikke var ikke noe problem,  også treneren Thomas Tuchel, var  også enig i at det kan han. Det er først å fremst når vi ikke har kamper i uken, sier Watzke som ikke har noen  planer om å tilby Bolt en permanent kontrakt.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -