Dortmund fans til Götze: Hold deg unna Borussia Dortmund

325

Han vant Bundesliga med Borussia Dortmund og var elsket av fansen, med da han valgte å skifte klubb til rivalen Bayern München ble det mye frustrasjon blant supporterne til BVB.
Denne sesongen har det blitt smått med spilletid for den tyske landslagsspilleren, og nå er går det rykter om en retur til gamleklubben. Under gårsdagens kamp mot Werder Bremen, kom Dortmund-fansen med et klart budskap; Götze skal ikke tilbake til Dortmund. Meldingen var tydelig for de fleste som var enten tilstedet på kampen eller foran tv-skjermen, hvor det hang et banner fra fansen, eller i det minste deler av dem, med ordene.

«Milan eller Madrid. Det viktigste er at du ikke kommer tilbake til Dortmund. Piss off, Gotze,»

Dortmund administrerende direktør Hans-Joachim Watzke, ble etter kampen intervjuet av de tyske Sportsmagasinet ZDF Sport Studio, og gjorde det klart at fansen ikke trenger å frykte å måtte se Götze i Dortmund.

«Vi har ingen kontakt med Mario. Det er virtuelle diskusjoner. Foreløpig er han ikke snakkis for oss, «sier Watzke på ZDF.

- Annonse -

Ryktene om at Götze ønsker seg vekk fra Bayern München har pågått en stund, og hvor en mulig gjenforening med Dortmunds tidligere trener Jürgen Klopp, har blitt nevnt ved flere anledninger. Det ville bety at Götze må forlate Tyskland  for å eventuelt få spille under Klopp.

Mario Götze spilte for Borussia Dortmund fra 2009-2013 hvor det ble 31 mål på 116 kamper i den gule Dortmund-drakta. Etter han ble hentet av Bayern München har han spilt 106 kamper og står med 34 mål. Denne sesongen, har Götze vært plaget av mye skader, og siden da han ikke har vært i stand til å spille for Bayern München,grunnet alle skadene og at Pep har valgt andre spillere.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -