Dortmund må klare seg uten tre nøkkelspillere i kampen mot Inter

184
Borussia Dortmunds nye kaptein Marco Reus. Bilde: Wikimedia.

Borussia Dortmund må klare seg uten flere profiler når dem møter Inter onsdags kveld.

Borussia Dortmund møter onsdag Inter i en utrolig viktig kamp i Champions League onsdag, men tyskerne må klare seg uten flere av profilene i den kampen. Noe som betyr at klubbens største stjerne Marco Reus ikke vil bli å se ute på banen, ettersom han sliter med sykdom. Også klubbens toppscorer Paco Alcacer og venstrebacken Marcel Schmelzer er heller ikke tilgjengelig til kampen, ettersom dem er ute med skader.

Noe som betyr at trioen ikke er med på flyet til Milano som reiste tirsdag, det skriver Borussia Dortmund på sine hjemmesider. Klubb-kapteinen var også små syk i helgens kamp mot Gladbach, hvor han spilte og ble matchvinner. Fraværet av de to offensive-stjernene kan potensielt åpne opp spilletid for dansken Jacob Bruun Larsen, som enda står uten en start for klubben så langt denne sesongen.

Kampen spilles onsdag kveld med avspark klokken 21:00. Før oppgjøret topper Dortmund gruppe F med fire poeng. FC Barcelona står også notert med fire poeng og ligger på en andreplass, mens Inter er på tredjeplass med sine et poeng.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -