Dortmund snudde mot Inter og vant

86

Dortmund-Inter 3-2

Klassisk kamp og en delt kamp.

Gjestene eier første omgang. 0-2 til pause etter scoringer av Martinez etter 5 min og Vecino etter 40. Vertene hadde et ok angrepsspill men slurvete forsvar.

Trener Favre må ha holdt en tordentale i pausen, for Dortmund kom på banen i andre omgang som et helt annet lag. De styrte kampen 1-2 etter 51 min ved Hakimi. 2-2 ved Brandt etter 64 min og kveldens store profil Hakimi satte inn 3-2 etter 77 min.

Ettersom Barcelona og Slavia spilte 0-0 i kveld ligger nå Dortmund på andre plass på tabellen bare poenget bak spanjolene.

Det blir en spennende avslutning for Dortmund i gruppe F. Neste match er Barcelona og borte og avslutter mot Slavia hjemme.