Dortmund utfordrer Bayern om underskriften til Timo Werner

133

Nå har også Borussia Dortmund kastet seg inn i kampen om Timo Werner, men de må kjempe knall hardt for å frarøve Bayern om signaturen.

Timo Werners tid i RB Leipzig ser ut til å gå mot slutten.  Spilleren er også blitt en meget populær mann i tysk fotball, som også har blitt en del av de tyske landslaget. Hvor han også er blant toppscorerne i ligaen. Det har ført til en enorm interesse fra Bayern München.

Borussia Dortmund har vist interesse for Werner

Imidlertid er de ikke de eneste som viser interesse for Timo Werner. For ifølge den tyske storavisen Bild skal Borussia Dortmund, også ha meldt seg på i kampen om signaturen til den allsidige spissen, som kan spille både midtspiss og på kanten. Klubben mener at han vil passe inn i klubbens system med mye fart, hurtige føtter og hans målteft.

Interessen fra to Premier League-klubber

Tidligere har Liverpool og Tottenham også vært koblet til tyskeren, som scoret 11 mål på sine 17 league-kamper i år. Like før jul skal også Liverpool ha sendt speidere ned til kampen mellom RB Leipzig – Borussia Mönchengladbach, her var dem utelukkende for å se på Timo Werner.

Tottenham skal også være ut etter samme spiller. Tottenham-manageren Mauricio Pochettino skal ha sagt at han er ut etter å forsterke laget fremover. Og det er en spillertype som passer perfekt inn i systemet.  

En pris som er overkommelig 

Leipzig kan være villig til å selge Werner for € 55 millioner, ifølge Transfer Market Web.

 

 

Kommentarer

kommentarer